پیام تبریک شهردار

1391/12/30 21:55

به نام خداوند زیبایی ها

باسلام و تحيت به محضر بقيه الله اعظم حضرت صاحب الزمان(عج) و مادر شهيده اش حضرت فاطمه الزهرا(س) و با درودو صلوات بر روان پاك امام شهدا حضرت امام خميني (ره) ، شهدا، خانواده هاي معظم ايشان و همچنين عرض ادب به پيشگاه ولي امر مسلمين مقام معظم رهبري ، جانبازان و تمامي خدمتگذاران اين ميهن هميشه آباد.

وسلام و درود ويژه دارم براي تمام همشهريان خودم.مردم خوب ، متدين و باصفاي بویین میاندشت. فرارسيدن عيد سعيد باستاني و نوروز 1392 را به همه تبريك و تهنيت مي گويم.

سال 91 با كوله باري از تجربه و مشكلات خاص خودش به پايان رسيد و اميدوارم با نوشدن بهار طبيعت سرآغازي با بركت و رحمت پيش روي ما باشد.

در اين تحول طبيعت و دگرگوني زندگي نباتي بر روي كره زمين، در س خود باوري و اميد به تازه شدن براي ما دارد و كوششي استوار مي طلبد  براي ساختن سرزميني بهشتي و آينده اي روشن و درخشان برگستره تاريخ.

واما بعد يكي از مهمترين هدفهاي مديريت شهري، توسعه شهر بویین میاندشت در حوزه هاي متفاوت است هرچند با مشكلات خاصي روبروست اما با شعار ما مي توانيم و بالطف و رحمت خداوند مهربان و همدلي مردم و مسئولين گام هايي هرچند كوتاه اما آهنين و راسخ براي پيشرفت و آنچه كه حق بویین میاندشتی هاست ،برداشته ايم.

مشكلات پيش روي شهرداري چيز كمي نيست كه بخواهيم به سادگي از كنار آن رد شويم.

سه محل بودن بویین میاندشت علاوه بر زيبايي و طبيعت منحصر به فرد در منطقه و استان، 145 كيلومتر معبر شهري براي شهرداري محسوب ميشود. در فصل پاييز، برگ‌ریزان شهر بویین میاندشت دو ماه به طول می‌انجامد، گرفتگی جوی‌های آب و جمع‌آوری برگ‌ها، هزینه زیادی را به شهرداری تحمیل می‌کند، به ‌گونه‌ای که دو ماه خدمات شهری، درگیر جمع‌آوری برگ‌های سطح معابر می‌شود. روزانه سه کامیون برگ به صورت دستی جمع‌آوری می‌شودواین امرمستلزم هزینه زیادی بابت دستمزدکارگرهااست.

در شش ماه دوم سال برنامه اصلي شهرداري برف روبي است.  با شروع فصل زمستان و با توجه به اینکه شهر بویین میاندشت کوهستانی است، با هر بارندگی مختصر برف، باید بر روی آسفالت‌ها نمک ریخته شود، که به دليل سديم موجود كه خود نوعي ماده شيميايي است ، عمر آسفالت‌هاراکوتاه و برای فضای سبز و خاک و حتي كارگري كه زحمت جاروكشي را دارد بسيار مضر است.در هر بارش برفي شهرداري دو مرتبه برف روبي، دو مرتبه نمك و شن پاشي خيابانهاي اصلي و يك مرتبه پس از آب شدن برف ها جاروكشي شن هاو جمع آوري نمك ها از سطح خيابانها صورت می گیردکه هرکدام از این هاتوسط ماشين آلات و نيروهاي خدماتي شهرداري انجام مي شود كه اين امر بار مالي زيادي را به همراه دارد .

یکی دیگر از مشکلات شهرداری ، زیاد بودن سرانه زباله  در شهر بویین میاندشتاست.زباله تولیدی در بویین میاندشت روزانه 10 تن است.واحد خدمات شهری روزانه 8 ساعت جمع آوری زباله در محلات را دارند.درهرمحله ای به صورت یکروز درمیان  زباله تولیدی خانگی جمع آوری می شود، که این امر علاوه برصرف هزینه های هنگفت ،آلودگی به همراه دارد.شیرابه های زباله های تر، تولید حشرات موذی و خانگی در فصلهای گرم، همه و همه یکی از دغدغه های اصلی شهرداری است.

براساس همین موضوع قرار است با شرکت خصوصي قرار دادمنعقد شود که زباله  را به روزی 7 تن برسانیم. کاهش زباله از مبداء، تفکیک زباله های خشک و تر یکی از برنامه های شهرداری در یک مدت زمان خاصی است که  هزینه هایی به همراه دارد.

بویین میاندشت اولین شهر استان از سمت خوزستان است و با توجه به اینکه در کنار جاده اصلی اصفهان خوزستان واقع شده پذیرای مسافران زیادی برای استراحت کردن. تفرجگاه ها و بوستان ها همچنین پارک ها علاوه بر ساماندهی مراقبت و توسعه نیاز دارد که هرکدام مستلزم بودجه مالی مخصوص به خود است.

حفاري ها و كندن آسفالت و ايجاد ترانشه توسط هر اداره اي در تمامي محلات، علاوه بر نارضايتي شهروندان، مشكل تردد، استهلاك شديد اتومبيل ها ودر نهايت  حادثه به همراه دارد.با وجود مشكلات مالي شهرداري و با توجه به تحريم اقتصادي و مشكل توليد مواد اوليه آسفالت گاهي نميتوانيم درخواست شهروندان را محقق سازيم كه اين خود به نوعي مشكلي روزانه به وجود آورده است.

طبق قانون شهرداري ها، 400نوع وظيفه در هر ماده و تبصره اي براي شهرداري ها تعريف شده است.كه هركدام مستلزم نيرو و هزينه است. درآمد شهرداري ها تماما محلي است.پرداخت عوارض نوسازي ،تفكيك ، ساختمان همه و همه جزء درآمد ناپايدار شهرداري محسوب مي شود.

گستردگي وظايف شهرداري از طرفي و مشكلات كم درآمدي و خواسته هاي به حق شهروندان از طرف ديگر تمهيداتي ملي مي طلبد. مثل هميشه دست پرمهر تمام مردم شريف بویین میاندشت را به گرمي مي فشارم.سالي پراز خير نيكي ، شادي، سرافرازي و سلامتي را براي همه مردم عزيزم آرزو دارم.

خادم شما

ناصر طهماسبی